Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges

Termeni si Conditii de utilizare


Acest site apartine primariei comunei Cosesti din judetul Arges, Romania. Toate informatiile din acest site sunt considerate informatii publice si vor fi tratate ca atare.

Primaria Cosesti detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Primaria Cosesti. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Primaria Cosesti nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Primariei Cosesti.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal da dreptul unilateral si neechivoc ca Primaria Cosesti sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Multumim domnului Sorin Mazilescu pentru furnizarea informatiilor cuprinse in acest site. (Mentionam ca informatiile au fost culese din cartea domnului Sorin Mazilescu - Monografia comunei Cosesti).

Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges Termeni de utilizare Comuna Cosesti Arges